Hvilket kursus

/Hvilket kursus
Hvilket kursus2014-09-17T16:51:46+01:00

Hvad er Lean Six Sigma?

Lean Six Sigma er en virksomheds udviklings metode, og er en af ​​de mest almindeligt anvendte i hele verden. Som et resultat af dette, er kvalifikationer og certificeringer globalt anerkendt og uddannelsen kan anvendes i enhver type virksomhed overalt i verden.

Men endnu vigtigere, Lean Six Sigma er en stærk kombination af to separate virksomheds udviklings metoder – Lean (som fokuserer på reduktion af spild) og Six Sigma (som minimerer variation). Det er kombinationen af ​​disse to tilgange, som giver Lean Six Sigma sin styrke, da det bidrager til at virksomheder bliver mere effektive, mere strømlinede og begår færre fejl.

Dette resulterer i gladere medarbejdere, gladere kunder og betydelige omkostnings-besparelser.

Hvilket niveau er det rigtige for mig?

De termer og udtryk der er forbundet med Lean Six Sigma kan virke fremmedartede på mange mennesker, selvom nogle vil have hørt om Green Belt og Black Belt – og har set forbindelsen til rankingsystemet indenfor kampsport – er det stadig svært for en udeforstående at forstå hvad der menes med dem.

Denne guide vil gennemgå hvad ordene betyder, og hvad hver rolle indebærer. Det vil hjælpe dig til at vælge det niveau af uddannelse du har brug for.

Champions og sponsorer

Indførelsen af ​​Lean Six Sigma i en virksomhed er afhængig af at en række ledende medarbejdere lægger deres indsats bag implementeringen. Selv om disse ledende medarbejdere er af afgørende betydning for en vellykket gennemførelse af Lean Six Sigma i en organisation, er det sjældent at de har en operationel rolle i projekterne.

Lean Six Sigma Champions og sponsorer har brug for at forstå de centrale begreber og metoder i Lean Six Sigma for at kunne indrette metoderne til de strategiske forretningsmæssige mål, men behøver ikke den dybtgående træning og viden som Green Belt eller Black Belt skal have.

White Belt

Vores White Belt uddannelse er en introduktion til de grundlæggende værktøjer og begreber i Lean Six Sigma. Medens det er hensigtsmæssigt for dem der arbejder i en organisation, der bruger metoden, er dette kursus er ikke nok for dem der skal tage en aktiv rolle i projekter eller virksomhedsoptimering.

Kurset giver deltagere en bevidsthed om Lean Six Sigma og er en nyttig introduktion til vore andre kurser, men folk, der ønsker at gennemføre forandringer eller arbejde på deres faglige udvikling vil have mere fordel af at tage vores Yellow Belt eller Green Belt i stedet.

Yellow Belt

Yellow Belt kandidater er team-medlemmer på Lean Six Sigma-projekter, denne kvalifikation er det laveste operationelle niveau af certificering. Folk vil få gavn af denne uddannelse, hvis de har brug for at forstå de centrale processer, og nogle af de grundlæggende værktøjer, der er forbundet med Lean Six Sigma.

Selvom team-medlemmer der arbejder med Green Belt kandidater, ikke nødvendigvis behøver at have en Lean Six Sigma kvalificering, vil kurset på Yellow Belt niveau forbedre succesraten og reducere varigheden af et projekt.

Green Belt

Green Belt kandidater kan lede mindre afdelings-specifikke projekter eller kan fungere som team-medlemmer under Black Belts til store multi-funktionelle problemer. De vil typisk udføre deres Green Belt opgaver på deltid ved siden af ​​andre arbejdsopgaver. De fleste organisationer, der implementerer Lean Six Sigma, kan drage fordel af at have et højt antal Green Belt kandidater i ledende stillinger der vil sikre at kulturen omkring virksomheds optimering bliver udbredt i hele virksomheden.

Hvis du har afsluttet dit Green Belt kursus og ønsker at tage det næste skridt til at blive Black Belt certificeret, behøver du ikke at tage det fulde Black Belt kursus. Vores Black Belt Upgrade bygger på eksisterende erfaringer og hjælper dig med at certificere hurtigere.

Black Belt

Black Belt kandidater påtager sig Lean Six Sigma ansvaret på fuld tid, uanset deres tidligere roller og ansvarsområder, og fokuserer på virksomhedsforbedring og Lean Six Sigma implementering. De leder teams af Green Belts og Yellow Belts der løser komplekse, multi-funktionelle problemer i virksomheden, og vejledes i deres rolle af en Master Black Belt.

Lean Six Sigma Black Belt er en af vores mest populære uddannelser, og vores Online-kursus er en fantastisk måde at få nye færdigheder uden at skulle forpligte sig til tid væk fra kontoret.