Virksomheds Optimerings Pakke

//Virksomheds Optimerings Pakke
Virksomheds Optimerings Pakke2014-12-17T17:59:13+01:00

Virksomhedsoptimering til mindre virksomheder

For af virksomheder kan opnå et godt afkast fra deres Lean Six Sigma uddannelse, har de brug for at skabe en kultur i virksomheden der underbygger kontinuerlige forbedringer. Men mindre virksomheder kan have problemer med at finde den tid og de resurser der skal til for at opnå denne gennemgribende ændring af virksomheden.

Derfor har 100% Effective sammensat en Virksomheds Optimerings Pakke der vil forvandle din virksomhed hurtigt og effektivt, og give hurtigt afkast, ved at give dine medarbejdere de færdigheder de behøver til selv at kunne forbedre virksomheden.

Dette forandringsprogram er primært rettet mod mindre virksomheder, og vil tage omkring 3 måneder at gennemføre, men vil allerede levere forbedringer efter den første måned!

Vores praktiske tilgang vil hjælpe dig med at levere disse resultater, men vil også sikre at virksomheden er “selvkørende” så hurtig som muligt så du kan fastholde og fortsat udvikle resultaterne også efter processen er gennemført.

Med en bred vifte af ressourcer bl.a. Online undervisning, eftermiddag/aften møder og telefon support, er uddannelses processen meget fleksibel. Kontakt os i dag på 5370 3603 for yderligere information.

Program struktur

Som et intensivt, praktisk orienteret indsatsprogram, har Virksomheds Optimerings Pakken en række aktiviteter der løber parallelt over en 10 ugers periode. Umiddelbart efter gennemførelse af processen, vil de uddannede Green Belt og Black Belt kandidater fuldføre deres egne forbedringsprojekter, der kræves for at de kan blive certificeret.

Virksomhedsoptimering til mindre virksomheder

Hvad er inkluderet i pakken?

  1. Opbyg Grundlaget for Forandring

Mød vores konsulent, lær om Lean Six Sigma og identificer områder hvor metoden kan levere hurtige fordele og afkast, i din virksomhed.

  1. Skab Visionen

Gennem en 1/1 dag, eller to 1/2 dags workshop, vil vi gennemføre en virksomheds diagnosticering der vil identificere virksomhedens problem områder, udarbejde en plan for engagering af medarbejdere i processen og udarbejde forbedringsprogram.

  1. Fastlæg strukturen for succes

Ved brug af online e-learning, printet materiale og coaching med Master Black Belt, vil vi udvikle medarbejderne til at kunne køre egne projekter.

Vores Virksomheds Optimerings Pakke inkluderer træning af op til 25 medarbejdere, inklusiv løbende support der er parat til at hjælpe dem gennem uddannelsen.

  1. Igangsæt forbedringer

Vi vil gennemføre en heldags Kaizen forbedrings workshop hvor et problem, der er identificeret og  aftalt på forhånd, bearbejdes, løsninger identificeres der kan implementeres hurtigt og give hurtigt afkast.

De uddannede medarbejdere vil efterfølgende levere deres egne forbedringsprojekter for virksomheden, hvilket kræves for at de bliver certificeret enten Green Belt eller Black Belt.

  1. Opfølgning

Vi afholder tre opfølgningsmøder for at sikre en succesfuld implementering af Kaizen aktiviteten, støtte medarbejderne under deres uddannelse og indføre den nye kultur I jeres virksomhed.

I tiden efter denne 10 ugers proces vil du opleve en betydelig forbedring af virksomheden, og du har alle de værktøjer der skal til for at fastholde denne positive udvikling.

Kontakt os for flere detaljer, ring til os på 3145 0499.