Kunde udtalelser fra vores e-learning kursister

Efter gennemførslen af vores Online lean og Lean Six Sigma kurser, opfordrer vi kursisterne til at give os feedback.

Kursus indholdet var fyldestgørende, præcis og let at forstå. De forskellige “real life” scenarier var realistiske, I modsætning til mange andre kurser jeg har taget. Selvom nogle af modulerne manglede lyd påvirkede det ikke den overordnede præsentation.

Mange tak, Jeg vil  anbefale dette kursus til mine kollegaer der har samme ledelses baggrund som jeg.

”Paul - ”Black

Jeg fandt dette at være en simple og praktisk måde at lære det grundlæggende i Lean og Six Sigma. Meget tydelige dias og kommentarer. Jeg går nu videre til Yellow Belt

”Linda - ”Lean

Jeg har netop afsluttet kurset, og jeg vil gerne takke jer for jeres gode support igennem hele kurset. Det er en meget nyttig og grundig uddannelse, og jeg fandt kurset godt tilpasset og indsigtsfuldt for alle der ønsker at beskæftige sig med Lean.

”Panagiota - ”Black

Mange tak, jeg har virkelig nydt kurset, og I har været meget hjælpsomme.

”Christopher - ”Green

Tak for et godt LSS Green Belt kursus, jeg fandt det virkelig interessant og lærte en masse omkring meget vigtige spørgsmål.

”Elina - ”Green

Jeg fandt dette kursus at være en simpel og praktisk måde at lære det grundlæggende i Lean og Six Sigma. Meget tydelige dias og kommentarer. Jeg går nu videre til Yellow Belt

”Linda - ”Lean

Perfekt introduction til områderne Lean og Six Sigma, Bare tag kurset!

”Ben - ”White

Virkelig godt kursus, snart klar til Green Belt kurset…

”Philip - ”Yellow

Kurset var meget informativt. Ville være godt at få nogle eksempler på virksomheder der har indført en Lean Six Sigma tilgang til arbejdet, hvad processer der var blevet forbedret og hvad resultatet var.

”Olly - ”White

Jeg nød virkelig Champion kurset. Af alle de Online kurser jeg har gennemført de seneste år, var dette det bedste. Kurset var godt struktureret og virkelig godt forklaret. Kursusmaterialet var gennemtænkt og meget interessant.

”Mark - ”Champion